"Живе" пиво за оптовими цінами від Бердичівського пивоварного заводу

263 0

Ви шукаєте пиво оптом? Україна в особі Бердичівського пивоварного заводу готова запропонувати великим мережевим організаціям, окремим дистриб'юторам, рітейлерам та іншим оптовикам великі партії товару за дуже вигідними цінами. Вони максимально мінімальні, що дозволяє вигідно вибудовувати бізнес у будь-якому регіоні країни та отримувати стабільний прибуток.

Продукція виробляється з дотриманням старовинних традицій та закону про чистоту, вона відповідає необхідним стандартам, що підтверджується сертифікатом.

Бердичівське пиво - це живе, натуральне і водночас класичне пиво, яке зачаровує, п'янить своєю свіжістю та ароматом. Воно має безліч нагород за виняткову якість та органолептичні характеристики. Напій на основі хмелю доступний у ціні. Пропонуючи пиво за оптовими цінами, ми гарантуємо великий асортимент та своєчасне постачання.

Бердичівський пивоварний завод відкрито до нових контактів

У портфелі Бердичівського заводу 13 сортів живого пива, 12 з яких світлого та 1 – темний. Вони не потребують представлення так, як вже відомі вітчизняним споживачам та мають своїх шанувальників. Саме тому реалізовувати таку продукцію буде досить легко. 

Підприємство зацікавлене та постійно працює над розширенням регіонів оптових поставок пива від виробника, тому ми створюємо найкращі умови для співпраці, формуємо максимально мінімальні ціни на великі партії та дбаємо про своєчасні поставки .

Такі умови роблять натуральне пиво цілком конкурентоспроможним, а це велика перевага для взаємовигідного співробітництва. До того ж, ми пропонуємо продукцію, якою не доводиться сумніватися.

Ми запрошуємо до співпраці великі мережі та всіх тих, хто хоче розвивати свій бізнес та просувати гідну продукцію на внутрішньому ринку. Для вас ми пропонуємо пиво живе натуральне різних сортів, яке має справжній пивний смак.

SEO просування сайту бердичівського заводу

Якщо Вам необхідно розкрутити сайт з виробництва пива - звертайтеся до перевірених фахівців компанії ABCname, які знають, як правильно рекламувати сайти в 2022 році.

Небагато інформації про найкраще пиво в Україні

Пиво живе натуральне, представлене бердичівськими пивоварами дійсно називають найкращим пивом. Україна пишається цими виробниками та нагородила їхню продукцію “Янтарною зіркою”. Слід зазначити, що це не єдина нагорода, хмільне відзначено 36 золотими, 10 срібними та 6 бронзовими медалями.

Підприємство має власну солодовню та власну артезіанську свердловину глибиною 110 м із чистою водою, мінеральний склад якої ідеально підходить для виробництва живого натурального пива, роблячи його виключно корисним та якісним.

Ця вода є еталоном серед шанувальників табору та повністю відповідає гігієнічним вимогам до води, призначеної для споживання.

Формула виробництва найкращого пива в Україні.

Виготовляється бердичівська продукція за формулою “вода, хміль та солод”, у ній немає хімічних добавок, консервантів та барвників, які погіршують смакові властивості пінного та продовжують його термін зберігання. Інший його особливістю є той факт, що при виробництві не використовується пастеризація, при якій піддають пиво тепловій обробці при температурі вище 60°С. Її мета - попередити передчасне псування продукту та збільшити термін придатності до 9 - 12 місяців.

Непастеризоване пиво має невеликий термін придатності - до 3 - 4 місяців залежно від сорту. Однак, на радість споживачам, воно зберігає корисні властивості кожного інгредієнта, роблячи пиво по-справжньому смачним, живим та натуральним. І таке пиво варять у Бердичеві за перевіреними традиційними рецептурами, в основі яких лежить налагоджене виробництво та якісна сировина.

Бердичівський пивоварний завод

В асортименті є сорти з солом'яним та яскраво-золотистим кольором, м'яким зерновим ароматом, хмелевою гіркуватістю, медовою солодкістю з трав'янистим характером, стійкою дрібнозернистою піною. Дізнатися ці смаки можна у "Вечірньому Бульварі", "Старий Бердичів", "Бердичівське Класичне, "Бердичівське Оригінальне", "Жигулівське", "Ювілейне", "Преміум" та інших сортах.

Чому вигідно співпрацювати з ТОВ “Бердичівський пивоварний завод”?

Купувати пиво оптом, ціна якого формується цілком лояльно, вигідно у виробників. І ось чому:

  1. Вони надаються гнучкими умовами співпраці та індивідуальним підходом до замовників;
  2. Надаються гарантії якості, що супроводжують документи та сертифікати;
  3. Підприємство дорожить своєю репутацією, тому виробляє свою продукцію відповідно до рецептури та дотримання всіх технологічних процесів;
  4. Ви отримуєте професійні відповіді та рекомендації від професіоналів;
  5. Всі замовлення формуються за вашими заявками і доставляються в призначений термін.

Купити пиво оптом – значить зробити свій бізнес конкурентоспроможним та прибутковим за мінімальних вкладень.

"Живе" пиво за оптовими цінами від Бердичівського пивоварного заводу
4.8/5
27
Коментарі (0)

Схожі статті